.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Приятелки... по интереси

| преди 7 години
Приятелки... по интереси
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Скорошно проучване показва, че жените предпочитат да имат приятелки, които споделят същите възгледи, ценности и интереси като техните.
Ако някога сте се чудили какво искат жените, ето част от отговора - поне що се отнася до предпочитанията им към другите жени в живота им. Да, оказва се, че дамите избират приятелките си по това дали имат сходни интереси, възгледи и ценности.

И не, не става въпрос за сходство във външния вид. По-важно им е да намерят прилики в разбиранията, за да се случи помежду им взаимна симпатия и приятелство.

Проучванията показват, че приятелството е по-вероятно да е истинско, ако двама души споделят еднакви мнения и убеждения. В изследването, цитирано от БГНЕС, участват две групи студенти, които били попитани какви са отношенията с приятелите им.

Резултатите сочат, че нагласите и поведението варират в зависимост от броя на студентите, които учат заедно, а жените се сприятеляват най-често с хора със същите интереси.
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?