.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

По-пълен мъж – по-дълъг секс

Евгений Милов | преди 1 година
пълен мъж
Снимка: iStock
Мъжете с наднормено тегло са по-издръжливи в леглото

Въпреки сериозния риск за здравето от инфаркт и диабет, наднорменото тегло при мъжете има един голям бонус – помага им да издържат с 1 минута и 30 секунди повече по време на секс.

Пълните мъже прекарват 7 минути и половина в леглото, в сравнение с обичайните 6 минути, колкото е продължителността при другите представители на силния пол. 

Турските учени от "Erciyes University" обясняват връзка между наднормено тегло и сексуалната издръжливост с по-високото ниво на женския хормон естрадиол в мъжкия оргазъм. 

Резултатът са идентични с ефекта от кремовете за задържане на еякулацията, който изискват повече сексуални стимули за достигане до оргазъм – с нарастването на теглото намаляват случаите с преждевременната еякулация при мъжете. 

Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?