.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

По какви мъже си падат жените

Евгений Милов | преди 1 година
любов
Снимка: iStock
Прилича ли гаджето ви?

Жените силно си падат по сексуални партньори, които приличащи на братята им, сочат резултатите от ново британско изследване. 

На доброволките в проучването били раздадени снимки на братята на известни личности, както и на други четирима мъже, сред които бил и техният партньор.

Участничките трябвало да определят кой от въпросните прилича най-много на брата, като дамите познали реалния партньор на дамата в близо 30% от случаите по време на експериментите, което изключва възможността да става въпрос за случайност.

"Налице са ясни доказателства за възприемане на сходство в снимките на лицето на партньора на жената и брат й", заявява ръководителят на изследването Тамсин Сакстън.

"Нашите открития не са правило или общовалидни за всяка жена, но откриваме, че партньорите на жените демоснтрират известна прилика с братята им", допълва специалистът пред британския "The Independent".

Пълните резултати от научното изследване са публикувани в списание "Evolution and Human Behaviour Journal".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?