.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да преосмислим живота си на Рождество Христово

д-р Вергиния Николова | преди 4 години
2110291155.jpg
Свята нощ, Коледа, Рождество Христово, Бог се роди

Рождество Христово - най-доброто време да преосмислим живота си. Божиите планове рядко съвпадат с деловия ни календар. Едничкото, което е в наша власт е, ако може да синхронизираме живота си с Неговия календар. Бог постига както Своите вечни цели в календара, така и всекидневните цели за нашия живот.

Раждането на Божия Син е вест, която носи неизказана радост.

Светлата Рождествена нощ и вестта, която Ангелът носи на овчарите, описват момента: "Но ангелът им каза: Не се бойте, защото, ето, аз ви благовестявам голяма радост, която ще бъде за целия народ. Защото днес ви се роди в града на Давид Спасител, който е Христос Господ“. При тази новина Небесата не могат повече да мълчат: "И внезапно, заедно с Ангела, се появи едно многобройно небесно войнство, което хвалеше Бога, като казваше: "Слава на Бога във висините и на земята мир между хората, в които е Неговото благоволение!“ (Лука 2:10-14).

Идването на Христос разгръща сърцето, за да бъде то завладяно от преславна радост. Радостно Рождество! Това е много по-подходящ поздрав, който отговаря на Божието намерение за този сезон, а и за цялата година. Радостно Рождество!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?