.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ново революционно устройство от бащата на iPhone

Евгений Милов | преди 2 години
Стив Джобс
Снимка: Getty Images
Стив Джобс e идеолог на датчика за безконтактно измерване на кръвната захар, разработван от Apple

В стремежа си да разработи специално устройство, измерващо по безконтактен път нивото на кръвната захар, Apple продължава да наема инженери по биомедицина за тайната лаборатория на технологичният гигант в Пало Алто.

Покойният Стив Джобс е идеолог на революционното устройство, което ще бъде истински пробив в лечението на диабет тип 2, тъй като пациентите ще могат да следят нивото на глюкоза без необходимост от взимане на кръвни проби от пръста.

Стив Джобс
Снимка: Getty Images

Технологичната компанията продължава да работи върху проекта вече над пет години след кончината през 2011-а на технологичния гуру, съосновател и бивш ръководител на Apple.

След като промени завинаги света с iPhone, Джобс е имал визия за създаването на портативен датчик, който да може да бъде носен постоянно навсякъде като часовника Apple Watch.

Apple Watch - как да го носим и дали?Готино е! То е. Ама какво е...
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?