.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ново изобретение ни подсеща кога да пием вода

| преди 1 година
устройство
Снимка: facebook.com/ullareminder
Защото водата е здраве, енергия и красота!

Ежедневно сме твърде заети и вечно бързащи и понякога забравяме елементарни неща като това да пием достатъчно вода. Принципно всяка от нас знае, че водата е здраве и че организмът ни има нужда от хидратация, но улисани в заниманията си, просто забравяме да посегнем към бутилката с прозрачна течност.

устройство
Снимка: facebook.com/ullareminder

Има един умният учител по хидратация, който може да ни подсеща да пием вода по-често. Това е едно съвсем малко устройство, което ни помага, когато забравим за това важно нещо. Достатъчно е само да го поставите на бутилката или чашата, от която обикновено пиете, той ще свърши всичко останало.

устройство
Снимка: facebook.com/ullareminder

Казва се Ulla и помага хората да пият 3 пъти повече вода, отколкото са свикнали обикновено. Представлява малък силиконов овал, който започва да вибрира, когато дойде време за пиене на вода. Като една истинска малка аларма за хидратация. Предлага се в 6 различни цвята - бял, черен, зелен, розов, лилав и син. Цената е 24,99 евро.

устройство
Снимка: facebook.com/ullareminder

Водата е здраве, енергия и красота!

устройство
Снимка: facebook.com/ullareminder
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?