.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-луксозното легло е приказка с тъжен край...

Евгений Милов | преди 49 седмици
Най-луксозното легло в света
Снимка: Youtube
Парите не купуват щастие

Елитната компания за недвижими имоти Nusasiri и тайландската рекламна агенция CJWorx създадоха най-луксозното легло в света, с което да разбият мита, че парите купуват щастие.

Разкошното легло от благородни метали, златната лъвска и инкрустирани скъпоценни камъни като диаманти и рубини изглежда наистина впечатляващо за хората, които се впечатляват от лъскави неща, но историята на приказката е с доста тъжен край - собственикът му едва ли ще бъде щастливец. 

Най-луксозното легло в света представлява болничен модел с регулируем наклон, от който излиза златна стойка за преливане на кръв и бастун като същинско произведение на изкуството.

В днешно време мнозина вярват, че успехът и богатството ще им донесат щастие, но не и в този случай - за да бъдеш щастлив, трябва да бъдеш и здрав. А повече хора с лека ръка загърбват собственото си здраве в преследване на кариера и пари. Пари, с които после да платят лечението за погубеното си здраве, което са пожертвали в преследване на блага. 

Не звучи ли като омагьосан кръг? Така е, защото парите могат да купят легло, но не и сън. Вижте повече във видеото на Nusasiri, известен като лидер в здравословния начин на живот:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?