.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Масажирайте дланите си, за да се излекувате от всички болести

LadyZone.bg | преди 3 години
2111133358.jpg
Дланите и пръстите притежават специфични точки, които оказват въздействие върху органите на човешкия организъм. Доказано е тяхното ефективно влияние при лечение на вирусни заболявания, хормонални и хронични болести, нарушения на имунната система, отпадналост и стрес.

#Масажът на палеца
Масажът на палеца по цялото му протежение хармонизира състоянието на стомаха и далака. Облекчава нервното напрежение, тревожността и депресията. Помага при кожни проблеми, главоболие, болки в стомаха.

#Масажът на показалеца
Масажът на показалеца по цялото му протежение подпомага дейността на бъбреците и пикочния мехур. Облекчава чувството на страх, мускулните крампи, болките в гърба, зъбобола и проблемите на храносмилателния тракт.

#Масажът върху средния пръст
Регулира работата на черния дроб и нервната система. Тушира чувствата на гняв и несигурност. Подобрява сърдечно-съдовата дейност, облекчава менструалните болки и главоболието.

#Масажът върху безименния пръст
Благоприятства дейността на белите дробове и храносмилателния тракт. Облекчава чувството на стрес, както и шума в ушите, проблемите с дишането и обмяната на веществата.

#Масажът върху кутрето
Подпомага дейността на сърцето. Успокоява нервното напрежение и чувствата на тревожност и несигурност. Облекчава болките в гърлото, метеоризъма и проблемите с костната система.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?