.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кон за закрила по фън шуй

д-р Вергиния Николова | преди 6 години
Кон
Снимка:Thinkstock/Getty Images
Поставяне на статуя на кон до входната врата осигурява сигурност

Според фън шуй негативното въздействие се усилва от разположение на жилището срещу стълбове, колони, детски площадки с пързалки и люлки, които изпращат режеща ци към дома, както и разположение срещу пън на отсечено дърво, воден кран или табела "Продава се”. Много от тези конструкции причиняват спънки и малки прегради в живота, раздразнение и неудобство, но лесно могат да се коригират. 

Изображение на кон се смята за символ на щастие и късмет.

Освен че ще донесе на семейството почести и признание, то означава и здрава основа. Един от начините да се постигне това е

да се постави близо до входната врата статуя на силен кон. 

Тя създава прекрасна ян енергия. Все пак, ако е изправен на задните си крака, конят може да изглежда застрашителен, затова следвайте личното си усещане, дали фигурата няма да породи неравновесие у вас, вместо стабилитет. Символиката на коня е добре позната на практикуващите бойни изкуства. Те знаят положението „чор ма” , което означава да се стои непоклатимо на нозете. Човек така да е стъпил здраво на земята, че нищо да не може да го препъне.

В своето ръковоство "188 съвета по фън шуй” Лилиан Ту описва какво друго е необходимо, за да се наслаждаваме на истинско изобилие в дома си с изкуството на фън шуй.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?