.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Колко продължава "сиянието" след секс?

Евгений Милов | преди 1 година
след секс
Снимка: iStock
Психологическата наслада изчезва едва след 3 дни. Ето защо!

Хората изпитват психологическо удоволствие след секс в продължение на 48 часа, сочат резултатите от изследване на д-р Андреа Мелцер от "Florida State University" за сексуалния живот на 214 младоженски двойки – след полов акт повечето се чувствали щастливи не само на следващия, но и на по-следващия ден. 

Така удоволствието от интимните ласки изчезвало след 48 часа или окончателно – едва на третия ден, като учените обясняват дълготрайната продължителност на "сиянието" с особеностите на човешката физиология.

Три дни са необходими на мъжкия организъм, за да възстанови оптималния брой активни сперматозоиди в тестисите, които от са способни да оцелеят до два дни в женската репродуктивна система.

Изпитващите силно удоволствие след секс са най-удовлетворени от половия си живот като цяло и създават по-дълготрайни връзки със своите партньори, установява проучването.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?