.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво трябва да знаем за акай бери

LadyZone.bg | преди 3 години
2110926496.jpg
Снимка: Pinterest.com
...и защо е важно да ги включим в менюто си

Воденето на здравословен начин на живот обикновено бива съпътствано с уравновесена диета и ежеседмичен спорт. Определяйки менюто си всички залагат на пресните плодове и зеленчуци, но малко от нас си задават въпроса „Какво точно ми носят те?” Днес ще разберете защо е важно да включите акай бери в списъка с покупки и какви точно са ползите от приема му.

Богати са на антиоксиданти

Що се отнася до антиоксидантите, акай бери е истинска суперсила. Доказано е, че в състава си съдържат повече антиоксиданти от ягодите, малините и боровинките, което означава, че приемът на този продукти значително ще понижи риска от различни заболявания и настинки.

Богати са на мастни киселини

Както вероятно добре знаете, Омега 3 и Омега 6 мастни киселини са изключително важни за доброто състояние на сърцето, мозъка и запазване нормалните нива на кръвното налягане. Ето защо е добре да приемате акай бери, които ще ви снабдят с тези основни хранителни елементи.

Помагат в борбата с отслабването

Тук веднаг трябва да уточним, че никой продукт не може магически да ви накара да влезете във форма. Резултати ще постигнете едва след като комбинирате акай бери с правилно хранене и редовен спорт. Добрата новина в случая е, че благодарение на съдържанието на фибри, антиоксиданти и различни витамини, акай бери наистина ще ви помогне в борбата с отслабването.

Благоприятни са за кожата ви

Благодарение на високото съдържание на олеинова киселина, различните витамини и антиоксиданти, акай бери прави чудеса с лошата кожа. Освен че ѝ помага във възстановяването, този продукт ще ни предпази от допълнително увреждане.

Подобряват храносмилането

Акай бери съдържат диетични фибри и елиминират токсините, което води до значително подобряването на храносмилателната система.

Ключови думи:Здраве, Акай Бери
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?