Умеете ли да цените своя интимен парнтньор и връзката си с него, или сте готови при първото предизвикателство да се отдръпнете. За да направите връзката си още по-силна, по-добре се научете с лекота да употребявате трите ключови думи за красиви и трайни взаимоотношения:

- благодаря,

- съжалявам,

- обичам те.

Във всяка връзка мислите са първостепенни. Те определят и последващите чувства. Затова променете мисленето си в тази посока и ще запази топли и здрави взаимоотношения.

Снимка:Thinkstock/Getty Images

http://ladyzone.bg/article/zdraven-blog/nov-pogled-varhu-obidite.html

Допуснете искреност и разбиране помежду си, което ще породи доверието ви един в друг. Скрити и недоизказани мисли пречат на добрата връзка.

По-добре споделяйте истината, макар и да боли, та нали това е "вашият човек".

Не допускайте подозрителните мисли да съсипват високите ви мечти и големите идеи. Само хората, които имат смелост, решителност и размах съвсем естествено постигат развитие и възход.

Снимка:Thinkstock/Getty Images

http://ladyzone.bg/gallery/zdraven-blog/napravete-ot-obkrazhenieto-si-faktor-za-vashiya-uspeh.html

Уважавайте личните предпочитания на своя партньор. Прекараното време заедно уеднаквява много от вкусовете и навиците ви, но бъдете внимателни и позволявайте всеки от вас да разполага с лично пространство.

Когато прощавате съвсем не означава, че това е формално помирение, защото след това остава чувството за несигурност, когато сте заедно. Осъзнавайте къде и с какво грешите и поднасяйте искрено извиненията си.

Никога няма да сгрешите, ако бъдете по-щедри на думи и жестове, показващи любов. Когато сте способни да обичате без изисквания, това ще бъде най-висшата степен на обвързването ви. Никога не се страхувайте да обичате. Това е начинът да получите и вие желаната любов.  

Снимка:Thinkstock/Getty Images

http://ladyzone.bg/article/zdraven-blog/ne-e-tvoya-greshkata.html