.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да се справим с хлебарките и гризачите без отрови

д-р Вергиния Николова | преди 3 години
2110934471.jpg
Ултразвуков излъчвател ги прогонва далеч от дома без риск за децата и домашните животни, с изключение на хамстери и други гризачи

Ултразвуково апаратче действа като атакува нервната система на плъхове, мишки, хлебарки, мравки и други инсекти, и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия, като ги прогонва далеч от дома. Включва се в стандартен електрически контакт за най-малко две седмици. Честотата на излъчвания сигнал се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него, като създава непоносима среда за тях, дори и в стените. Влияе увреждащо също и на репродуктивните им възможности. В първите дни се забелязват повече инсекти, тъй като ултразвукът ги активира да излязат от местата, където се крият. Присъствието им започва да намалява и напълно изчезва след около 1 месец до 1 месец и половина. Не са изключени случайни посещения на гризачи, но те няма да останат постоянно на "охраняваната" територия, която е около 200 кв. м.  

Устройството "Риддекс Про Плюс" е безопасно за деца, електроника и домашни любимци, с изключение на хамстери и други гризачи. За повече информация: www.grizachi.info

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
За или против секс на първа среща?