.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ивет Лалова се среща с диабетици в България

Евгений Милов | преди 2 години
Ивет Лалова
Снимка: Getty Images
Ето местата в София, Пловдив и Бургас където да се срещнете с най-бързата българка

Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова ще се срещне с диабетни пациенти на в Бургас, София и Пловдив съответно на 23, 24 и 25 ноември, като част от образователната кампания „Открито за диабета“.

Кампанията с цел превенция, ранна диагностика и контрол на заболяването се организира за пета поредна година от Sanofi България с подкрепата на Българска асоциация диабет, Национална асоциация на децата и младите хора с диабет и асоциация „Диабет Тип 2“. Eто защо организаторите са осигурили безплатно измерване на кръвна захар:

Бургас: 21-23 ноември, 9-12 ч., аптеки „Фармастор“ на бул. „Демокрация“ 104 и ул. „Александровска“ 53

София: 22-24 ноември, 9-12 ч., аптеки "Ремедиум" на ул. „Иван Декоглу“ 34 и на ул.„Борис Христов“ 2А, и аптека "Фармастор" на ул. „Ружа“ 1 (III-та градска болница)

Пловдив: 23-25 ноември, 9-12 ч., аптеки "36.6" на бул. „Цар Борис III Обединител“ 62  и ул. „Гевгели“ 44

Ивет Лалова

Паралелно с това в трите града ще бъдат организирани безплатни образователни лекции „Диабет под контрол“ с водещи ендокринолози. В Бургас събитието ще е на 23 ноември (от 18 часа в зала „Георги Баев“ на  „Морското казино“), в София – 24 ноември (от 19 часа в зала – на НДК) и в Пловдив – 25 ноември (18 часа в Дом на културта „Борис Христов“).

Спринтът на Ивет Лалова срещу диабетаБезплатно измерване на кръвна захар в София, Пловдив и Бургас осигурява инициативата "Открито за диабета"

Посетителите ще научат начините за превенция и първите симптоми на заболяването, както и как диабетните пациенти могат да постигнат добър контрол на заболяването, за да водят пълноценен начин на живот. На място ще бъде извършвано безплатно изследване на гликиран хемоглобин.

Ивет Лалова
Снимка: Getty Images

Гостите на всяко от събитията ще се срещнат и с посланика на „Открито за диабета“ Ивет Лалова, която ще разкаже как самоконтролът помага както в спорта, така и за преодоляване на препятствията, които животът ни поднася.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?