.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Защо жените харесват повече татуирани мъже

Евгений Милов | преди 2 години
татуиран мъж
Снимка: iStock
Потвърждавате ли?

Лошите момчета предизвикват ненавист у останалите мъже, но изглежда жените ги обожават. Резултатите от проучване на мобилното приложение за запознанства "Type" във Великобритания показват, че повечето жени (64%) предпочитат да излязат на среща на мъж, който има татуировки

Това важи не само за дамите, но и за представителите на силния пол - 39% от мъжете харесват татуирани жени

Резултатите от проучването показват, че жените харесват повече татуирани мъже, отколкото мъжете харесват татуирани жени, но и двата пола не крият симпатиите си към мастилените рисунки по кожата.

татуиран мъж
Снимка: iStock

"Жените възприемат татуировките като знак за добро здраве, мъжественост, агресивност и доминантност. Поради това дамите намират татуираните мъже за по-привлекателни потенциални партньори", пишат авторите на изследването.

"Винаги съм харесвала момичета с татуировки, още откакто излизах с момиче в колежа, което имаше огромна татуировка на гърба", споделя Стив Брайсън, собственик на компанията зад изследването.

Дейвид Бекъм
Дейвид Бекъм Снимка: Getty Images

Очевидно татуировките правят мъжете по-привлекателни в очите на жените, като резултатите само потвърждават скорошно изследване по темата в списание "Personality and Individual Differences".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?