.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Защо продължаваме да “следим” бившия във Facebook

LadyZone.bg | преди 3 години
2110892588.jpg
...след раздяла

В съзнанието ви се въртят въпроси от рода: "Как прави сега?", "С кого е!", "Къде е!", "Мисли ли си за мен." и т.н. В търсене на "верните" отговори прибягвате към социалните мрежи, които са прозорец към света, или поне онзи минал свят, който сте поделяла с бившия си партньор. Има обяснение защо го правим.

За разлика от преди, днес е много по-лесно да следим хората, които обичаме или обичали благодарение на изобилието от съвременни технологии и интеренет портали, разкриващи ежедневието ни в най-малките детайли.

С всеки следващ ден, прекарваме голяма част от времето си в социалните мрежи - по лични или професионални причини. Информационният поток е толкова голям, че няма как да не му обръщаме внимание. Чрез него научаваме какво се случва по света и у нас, разбираме любопитни факти за близки и познати... но какво се случва когато определена новина е "опасна" за нас, но все пак я търсим и намираме?! Като тази, свързана с бившия ни интимен партньор? Задълбочаваме търсенето. Нараняваме се.

Защо го правим? Защо си причиняваме болка! Раздялата не е ли достатъчно болезнена?! Излиза, че тези от нас, които продължават да следят бившия си партньор след като връзката се е разпаднала, са тези, които...

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?