#Иска да си почине след дългия уморителен ден
Няма нищо по-хубаво след тежкия ден в офиса човек да се поотпусне и да си отдъхне от напрежението. Може и да ви е неприятно, но е добре да знаете, че колкото и сексапил да пръскате, когато го посрещнете на вратата, единственото нещо, от което партньорът ви има нужда след напрегнатия работен ден, е да се наспи. Затова не бива да му се сърдите. Поставете се и вие на негово място. Припомнете си и вие моментите, в които сте били толкова уморена от работа, че първото нещо, което сте искали да направите, е да се отдадете на здрав и дълбок сън.

#Присъствието на играчки или други принадлежности на децата в спалнята
Според експерти някои мъже се отдръпват от жените си, след като им родят деца. Те спират да възприемат жената до себе си като сексуално същество. Това е сериозен проблем и специалистите съветват да се обърнете към семеен психолог. В други случаи, ако в спалнята случайно е попаднала играчка, снимки или дори изпрани дрехи на детето, това също може да подейства разрушително върху либидото на мъжа. Затова, най-добре почистете и декорирайте спалнята си така че тя да се превърне в комфортно и романтично кътче, в което двама души да могат безпрепятствено да се отдадат напълно на насладата помежду си.

#Обсебен е по видео игрите или спорта по телевизията
Да, пристрастяването към подобен вид дейности определено убива брака и взаимоотношенията между партньорите. Опитайте се да поговорите спокойно с любимия си, обяснете му, че и вие сте човек и имате нужда от внимание. Непълноценно консумираният брак, рано или късно, се разрушава. Разсейте го, като вземете билети за кино, отидете на ресторант, заминете през укинеда някъде на тихо и красиво място – само вие двамата.

#Предпочита да гледа на секса като спонтанно удоволствие, а не като на поредното задължение в списъка със задължения
Помните ли моментите, когато правехте секс на всевъзможни и странни места – в парка на пейката, в асансьора или върху кухненски бар плот? Опитайте се да възкресите тези мигове. Не превръщайте секса в задължение, което мъжът ви трябва да изпълни, като си легне в леглото. Бъдете импулсивна, страстна, изненадайте го, погалете достойнството му в момент, в който най-малко очаква. Подобни палави закачки определено ще разпалят огънчето на страстта помежду ви.

#Стрес на работното място
Не забравяйте, че и мъжете, колкото и да изглеждат по-силни и самоуверени, също могат да изпитват стрес и безпокойство на работното място. При такава ситуация някои от тях търсят утеха в обятията на друга жена, други – просто не желаят да правят никакъв секс. Затова не стойте със скръстени ръце, ами действайте. Направете орален секс или ръчна симулация – това ще го възбуди и определено ще окаже релаксиращ ефект върху напрегнатата му психика, уверяват експертите.

#Загубил е физическото си самочувствие
Последни новини: Жените не са единствените, които се притесняват от понатрупаните килограми и паласки. Специалистите твърдят, че и мъжете изпитват подобни негативни нагласи, когато са загубили от предишната си форма на мачо или са пуснали корем. Достатъчно е просто да го уверите, че го обичате такъв, какъвто е. Стимулирайте желанието му за спорт, запишете се на плуване, тичайте или карайте заедно колело. Физическата актвиност не само ще повиши самочувствието и на двама ви, но и ще възроди сексуалния ви живот.

#Гледа твърде много порно
Увлечението му по порно каналите не означава, че той не държи на вас, твърдят специалистите. Явно има повече нужда от мастурбация, което е просто лош навик от пубертетските години, казват още психолозите. Но ако прекарва твърде много време пред сайтовете с подобно съдържание, има вероятност това да намали сексуалното му желание и да причини дори еректилна дисфункция, предупреждават те. Най-умното решение, което бихте могли да предприемете в такъв момент, е да се обърнете към семеен терапевт.

#Има прекалено много служебни задачи
Често пъти ангажиментите в службата продължават и вкъщи. Той е забит пред компютъра и е принуден да довърши поетия през деня работен ангажимент. Не му се сърдете. Не го прави нарочно. Просто проявете търпение и разбиране. Ако това започне да се повтаря твърде често обаче, седнете на спокоен разговор с него. Кажете му, че го обичате и че искате да чувствате по-често неговата близост до себе си. Предизвикайте го, направете стриптийз, докато той щрака нещо на клавиатурата или рисува поредната си картина. Не го укорявайте, а го съблазнявайте. Дори и да има още работа за вършене, все пак е мъж. След това ще си я довърши, нали.