.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Заедно на море

Стефан Стефанов | преди 5 години
relationship
снимка: thinkstockphotos.com
Почивката е идеално време за една двойка да изкара страхотни мигове

Ваканция. Топло време, свежи напитки, няма работа, но има легло, което не трябва да оправяте сам. И Тя е в него. Звучи като в рая. Двамата с нея сте в неделима физическа връзка и сега е моментът тя да има цялото ви внимание, а вие да я имате нея цялата. Ето няколко съвета за вашата съвместна ваканция на морето:

Няма начин да минете без крема против слънце. Не е само защото майка ви не спира да ви го повтаря, откакто бяхте на 6, а защото дори вашият извънземен чар няма да ви спаси от изгаряне. Със сигурност не искате да сте поредният с окраска на рак, който се чуди на коя страна да се завърти в леглото. Затова не се дръжте като на 6 и се запасете с крем против слънце на морето.

Едно от най-добрите неща на ваканцията е, че можете да се направите на нищо от пиене и да не се притеснявате, че ще оповръщате офиса на другия ден. Можете да се напиете с и вашата приятелка, само да не се стига до конфузни ситуации. Въпросът е и да не я сбъркате в бара/дискотеката, както и да не ви хареса, това че сте я сбъркали. Така че, изпаднете в съзнание по някое време и консумирайте с мярка.

Само не превръщайте ваканцията си в офис. Тоест, не е необходимо всичко да начертано, по график до края на почивката. Експериментирайте, импровизирайте, изживейте си моментите и всичко ще е наред. Ако искате ваканцията ви да е в график, по-добре вземете и шефа си с вас.

Ако времето е лошо, винаги можете да вземете най-тривиалната идея и да початите във Facebook. Всички ще ви завиждат, че сте на морето, но никой няма да знае, че времето е скапано. Никой няма и да ви разкрие, докато публикувате ваши снимки с коктейли и физиономия, преминаваща през различни етапи на нетрезвеност.

Останете за малко, за много малко, сами. Идеята да отидете с нея на почивка е да сте заедно, разбира се. Обаче трябва и малко глътка въздух от цялата взаимност. А може и да не трябва, вие си знаете.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?