Писнало ли ви е от списъци с гръмки заглавия от типа на 20-те най-, в които половината препоръки са или прозаични, или наивни, или толкова неосъществими (неверни, глупави и изсмукани от пръстите), че се отказвате да четете още в началото? Е, моят списък не е такъв. Все пак признайте си – кога госпожица Мъжемелачка ви е подвеждала? 


1. Пържола. Леко сурова, изпечена на барбекю на дървени въглища.

2. Свирка, след като любимият му футболен отбор е победил.

3. Остави го да се рови с часове сред гайки, бурмички, винтчета, къртачни машини, гуми и джанти за колата и накрая му купи всичко избрано.

4. Чесане по гърба с леко драскане с нокти.

5. Без целувки и ласки по време на риболова. Мъжете не обичат да ги разсейват, докато се концентрират върху колебливите движения на плувката на въдицата.

6. Играйте гол покер и губи, губи, губи…

7. Гушкане след душ – по халати или само по мокри тела.

8. Цигара след секс. А към цигарата и кенче бира.

9. Една от разпространените сексуални фантазии на мъжете е да бъдат изнасилени от своите половинки. Изкарай лошата си страна наяве поне за една нощ.

10. Подари му нова техно джаджа – колкото по-сложна и непозната в България, толкова по-добре.

11. Сложи си еротично бельо с дантела и пухчета; или поне със заешки уши на главата. Не всички мъже ги харесват (въпрос на вкус), но всички биха се изненадали, ако се появиш с такава визия в спалнята.

12. Иди на курс за танц на пилон, без той да знае. Демонстрирай наученото или изненадващо му напълни пощата със снимки от тренировките.

13. Не си мълчи, когато партньорът ти не прави нещо както трябва. По-добре да разбере от теб, че ти причинява болка, засмуквайки силно клитора ти, отколкото да го прочете в някой форум.

14. Гледайте порно заедно.

15. Остави го да заспи след секс, вместо да го заливаш с празни (за него) приказки. Просто разбери, че мъжете и жените са устроени по различен начин и след секс у мъжа не се отключва същата чувствителност и желание да споделя, както у теб.

16. Орална любов, без да усеща драскане на зъби.

17. Бъдете приятели.

18. Лексус в гаража. Или джип. Или BMW.

19. Когато ходите на рожден ден, избирай подаръците, без да го занимаваш много-много; спести си въпросите „Този панталон прави ли ме дебела?”, „Забелязваш ли някаква промяна в мен?” и „Не забравяш ли нещо?”; не разпилявай многобройните си чифтове обувки и флакончета с козметика навсякъде

20. Не вдигай скандали и не изхвърляй счупения му мобилен телефон, стария часовник и поръждясалия вече велосипед. Той наистина все някога ще ги ремонтира. Все някога…