.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

За какво служи малкият джоб в долната част на бикините?

| преди 2 години
бельо

В долната част на бельото винаги има едно тънко и малко парче плат, незашито от едната си страна, което кара доста жени да се чудя какво е предназначението му. Мястото, на което е поставено е доста странно; платът е сравнително малко...

Защо имам дупка на гащите?


Много хора си мислят, че това малко джобче служи, за да се скрие нещо ценно. В действителност, причините да съществува то са здравословни.

Според здравните стандарти, този слой трябва да бъде направен от мека памучна тъкан. Допълнителен плат не може да бъде прикрепен с два вътрешни шева, а и би предизвикал дискомфорт при носене, ако бъде така. Ето защо се оставя незашито от едната страна.


Луксозното бельо няма такова джобче


Джобчето от памучен плат предотвратява раздразнение, поради триенето и естественото изпотяване. То се пришива само върху бельо, което се носи ежедневно. Ето защо няма да го откриете на бельо, което е луксозно, скъпо и обувате само при определен повод.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?