Да видим какво казва астрологията за това за каква сватба си мечтае всеки от нас според зодията – голяма, малка, шумна, интимна, с много гости...

Овен
Овенът си мечтае за голяма сватба в общината с много гости и цветя, а родителите да стоят на почетно място на основната маса заедно с младоженците. Макар че иска шумна сватба, зодиакалният знак иска да чувства и свобода затова с организацията на всичко – от поканите до кетъринга, трябва да се заеме някоя близка приятелка или родител.

 

Телец
Когато телецът реши, че ще прекрачва прага на семейния живот, това трябва да стане пребогато и отрупано. Правилото е следното – храната и напитките трябва да са поне два пъту повече, отколкото са гостите, поне двама изпълнителя и оркестър и торта на пет етажа. Булката трябва да е в дълга бяла рокля, в която ще изглежда като русалка, а младоженецът в черен костюм с класическа кройка.


Близнаци
На близнаците им е нужен някой, който да ги успокоява през цялото време, че всичко ще мине по план. Сватбата не е вечерна,а по обяд, защото следобяд, веднага след събитието, младоженците отпътуват на меден месец – круиз из Средоземно море – подарък от кумовете. Празникът продължава интимно – двамата отпразнуват сватбата си сами в някой италиански ресторант.

 

Рак
Ракът би избрал сватба в родното си село пред лъскава такава в големия град. Естествено, всичко ще е планувано месеци преди това, защото раците не обичат изненади – от това в колко часа ще седнат гостите до това какви подаръци ще получи от близките роднини. Младоженецът трябва да е със стръкче розмарин на ревера, а куимата трябва да е избрана така че да се грижи на всички чашите да са пълни цялата вечер.

 

Лъв
Сватбата на лъвът трябва да е в просторен ресторант с бели столове, много зеленина, саксийни растения и бели балони. Менюто за гостите – специалитети от месо, италиански ордьоври и разнообразие от напитки. Булката е облечена в семпла рокля с деколте, украсена дискретно с кристали Сваровски и обувки с високи токчета. Гостите са много и от двете страни, има и доста от чужбина.

 

Дева
Девата, макар и доста рационална зодия, си мечтае за романтична сватба в тесен кръг – родителите на младоженците, най-добрите приятели и някой по-близки колеги. За тържеството няма да разсипе ненужни средства, но на масата със сигурност няма да липсват отбрани специалитети, салати, месо и маркови напитки.