Мъж, който излиза с по-възрастна жена, със сигурност ще има интересни моменти и може да натрупа много опит. Разбира се, това си има добри и лоши страни. Вижте сами.

Добри неща.

Опит

Тя може и да не е толкова енергична, колкото вас, но опитът й може да е безценен за вас. Освен това, комуникацията с нея е по-чиста. По-опитните жени по принцип не завоалират мненията и отношенията си, защото знаят какво искат и как да го получат. Тези жени вече не чакат бляскави си рицар, така че с тях всичко е много по-ясно.

А каква е връзката с по-млада жена?

Независимост

Тези жени в повечето случаи вече стигнали до етап в работата си, в който не са зависими от мъжете си във финансово отношение. Това, всъщност, е добре дошло за тях, защото по-възрастните жени имат повече нужда от секс, отколкото от пари. Все пак, предпазливостта не е излишна, защото младите златотърсачки могат да станат единствено стари златотърсачки. Но те се познават отдалеч - просто не могат да платят за нищо сами.

Млада или не, трябва да я впечатлите на първа среща

Зрялост

По-възрастната жена знае как да оценява истинските неща в живота. Тя не си играе игрички, няма да ви занимава с глупости и е малко вероятно да имате проблеми с родителите й. С нея е по-спокойно и на ваканции, защото младите жени винаги искат да правят нещо вълнуващо, докато с по-възрастна дама почивката е гарантирана.

 

 

Лоши неща

Един от основните проблеми във връзката с по-възрастна жена е, че трябва да сте наясно, че обвързването с нея е наистина сериозно. Ако тя ви е пуснала толкова близо и сте се задържали около нея, значи влизате в плановете й за сватба и семейство, защото биологичният часовник не чака. Има и такива жени, дето вече са се отказали, но знае ли се?...

Понякога се налага да знаем как да разберем дали тя изневерява

Минали проблеми

Докато тя е натрупвала години на сексуален опит, с това са се натрупвали и емоционален багаж от трудности и неприятни емоции. Проблемът е, че тези неща със сигурност са повечко и се отразяват и на вашата връзка

В краен случай, ако нещата не потръгнат, винаги имате и резервен вариант