Всички знаем, че жените си падат по ония истории с „10 начина да го превземете напълно и завинаги” и „Как да го накарате да припадне на първата ви среща”.

Не е лошо да знаем кои са онези издайници в мъжкото лице, които помагат на търсещата дама да предвиди с кого си имат работа.

Дали той е звяр в леглото? Дали ге гордостта му всъщност е повод за гордост? А страстен ли е или предпочита да мързелува? Какъв оргазъм да очаквам?

Ето няколко намигвания към мъжкото съсловие – за да знаете къде гледа тя на първата ви среща.


Плътните устни говорят за страст и буйна натура. Thinkstock / Guliver Photos
Устните

Плътните устни говорят за страст и буйна натура. Особено важна за психолозите е горната устна, която, ако е по-голяма от долната, може да си сигурен, че за нея това е индикация - ти си истинска фурия под завивките.

Тънките устни
по правило принадлежат на не особено сексуални мъже, които предпочитат работата си пред горещите любовни нощи.

Хубавата новина е, че вече произвеждат балсами за устни за мъже, в които има хиалурон. А ако още не знаеш – той прави така, че устните ти да набъбнат. И ако това те прави доволен по някакъв начин, то не, не значи, че си гей.


Очите


Ако очите ти са сини или зелени – може да си сигурен – жените ще полудеят по теб. От друга страна имаш подкрепата на психолозите, които са сигурни, че именно цвета на очите ти те прави търсещ и експериментално настроен. Може би за това много жени не се доверяват лесно на светлите очи.

Кафявите пък са по-скоро за онези, които търсят сигурност, казват учените. Ние като не толкова учени смело заявяваме, че не сме съсем сигурни в това. Особено предвид, че повече от 70% от хората на Земята са именно с тъмни очи.

За любителите на дръпнатите клепачи – за жените това е лесно – ние просто използваме малко повече и по-специфичен грим. А за теб остава успокоението, че ако очите ти са по-дръпнати, жените прочитат: „Истинско предизвикателство в леглото!”


Носът

Тук няма две мнения – малкият нос не ти прави добра услуга, защото според всички, дори и Фройд – той е огледало на не особено голямата ти мъжка гордост.

Големият, обаче – виж там е друга работа. Имаш готин, голям, мъжки издатък на лицето си и той не е брадавица? Тогава жените, които търсят добър любовник, ще убият за теб. Най-вероятно жертва ще бъде здравия им разум и те бързо-бързо ще се озоват в прегръдките ти. И почти сигурно - ще останат доволни.


Брадичката

Малката брадичка не е по вкуса на почти никой, но тя пък означава, че имаш благ характер и вероятно си готов на компромиси в името на здрава и хармонична връзка.

Вирнатата нагоре брада говори на жените, че си талантлив, а и почти със сигурност – си трудно уловимо парче. Уха.


Ушите

Тази толкова болна тема на много мъже и жени всъщност не е болка за умиране. Освен, че вече правят повече от успешни пластични опрации за скромни суми около 1000 лв/ евро, се оказва, че жените обръщат най-малко внимание именно на тях.

Според психолозите големите уши те слагат в графата на веселите и любопитни мъже, душата на компанията. А малките – в тази на стиснатите и по-скоро затворени персони. И какво се оказа? Май е по-добре да си слончето с летящи уши.