.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вашият eкс-приятел иска да се върне при вас?

LadyZone.bg | преди 4 години
2110847675.jpg
Следват петте характерни поведения на този, който иска отново да е с вас

“Любовта ръжда не хваща” казват хората. Да, но понякога заради собствената си несигурност някои мъже правят грешки, прекратявайки връзката си с жена, после съжаляват и я искат обратно. Ако вие самата сте в подобна ситуация и не можете да си отговорите дали той наистина е сериозен или се подиграва с вас, следващите няколко знака могат да ви бъдат от полза.

#1 – Предприемчив е - Последният път когато сте се видели е било когато сте се разделяли или на парти, организирано от общ приятел. Тогава освен “здравей, как си?” нищо не сте си казали. Оттогава са минали месеци, вие вече сте преодоляла раздялата и вървите уверено по своя път. Дори сте успяла (почти) да го забравите, но той (може би) не е, защото един хубав и слънчев ден получавате покана за събитие, изпратена лично от него. Интересно, нали?

#2 Смирен е - Този, който преди няколко месеца имаше (и оставяше) десетки жени да се въртят около него, днес той е първият, който отказва на дами, достатъчно смели да го канят на афтър-парти – във ваше присъствие, разбира се, за да ви покаже, че се е променил.

#3Привлечен е - Погледи, леки докосвания, дори усмивки – той флиртува отново с вас! Да, езикът на тялото си казва думата, особено когато има истински чувства.

#4Откровен е - Независимо колко дълго време не сте се виждали, когато се срещнете той отново споделя с вас, сякаш никога не сте се разделяли.

#5Любезен е - Обгрижва ви като истински кавалер – дали ще ви донесе чаша вода или друго – няма особено значение. Той знае, че това може да го направите сама, но държи да направи този жест специално за вас.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?