.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Това е възрастта, на която хората започват да изневеряват

Евгений Милов | преди 36 седмици
изневяра
Снимка: iStock
Ето кога да бъдете нащрек за брака си

Вече знаем възрастта, на която хората най-вероятно ще започнат да изневеряват на партньорите си. Резултатите от ново проучването посочват и какво кара хората да се отклоняват от правия път в брака.

Изследването показва, че най-вероятно е хората да започнат да изневеряват, когато навършат 30 години и малко след като са сключили брак.

Как да хванеш приятеля си, че "ловува" в ТиндърНужни са 3 неща: "случайна" обожателка, настройки на "радара" и едно запомнящо се "суперхаресване"

Проучването е на сайта за запознанства на обвързани хора "Ashley Madison". Допитването е проведено сред 2000 потребители, които са искали да започнат за първи път извънбрачна връзка.

Данните показват още, че хората най-често решават да започнат да кръшкат между 30-39 години - цели 32% от анкетираните са преживели първата и извънбрачна връзка на тази възраст.

10-те най-добри филма за изневяратаПролетта не е само време за почистване

Основната причина за повечето да започнат да изневеряват е разочарованието - бракът изобщо не се е оказал това, което са очаквали. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?