.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Това е най-безотказният начин да получим втора среща

Евгений Милов | преди 12 седмици
интимна среща
Снимка: iStock
Ето какво задължително да направите на първата среща

Ако сте успели да си осигурите първа среща - браво на вас! Сега обаче наистина започва по-трудната работа... Как да си осигурите втора среща - защото предполагаме, че искате такава, нали?

Разчитате ли само на чар, привлекателен външен вид, демонстриране на възможности…? Или предпочитате да се доверите на съвети от рода "просто бъди себе си". Е, всичко това със сигурност ще ви бъде полезно. Но нищо няма да ви гарантира втора среща така категорично, както да споделите храната си. Точно така - независимо дали ще оставите това само за десерта.

Британски психолози от университета в Лийдс са анализирали хранителните навици на двойките от телевизионното шоу "First Dates" по "Channel 4", където потенциални партньори са провеждали срещи "на сляпо" в ресторант. Специалистите сравнили близо 60 първи срещи, при които двойките споделили храна по между си с 49 срещи, при които това не се случило.

Резултатът? Повечето от хората, споделили храната си, са си осигурили втора среща, докато по-малко от половината, които не са го направили, са получили втори шанс.

Изводът? Най-безотказният начин да си осигурите втора среща, е да споделите храната си, като десертът се е оказал най-популярното ястие за споделяне.

2111009557.jpg
Снимка: iStock

Съществува "преобладаващо" съотношение между споделянето на храната и получаването на втора среща, тъй като споделянето на храната като ухажване може "да сигнализира за сексуален интерес", пишат изследователи в списание "Appetite".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?