Да, те нямат жена до себе си в момента. Точно сега му е времето да напишете в Гугъл „къде мога да срещна известен актьор“ и да разчитате на неизменната помощ на търсачката. Междувременно ние ще се насладим на списъка и снимките на 5 холивудски актьора, които в момента го раздават ергенската. Хип, хип, ура!

Джейк Джиленхол

Сексапилният актьор не обича да говори за личния си живот като повечето холивудски знаменитости. Медиите само предполагат дали има приятелка или не и от време на време се появяват слухове за ново гадже, но официално в момента до него няма жена. Сред звездните завоевания на зеленоокия красавец са актрисите Кирстен Дънст, Рийз Уидърспуун, певицата Тейлър Суифт и моделът Алиса Милър.

Джерард Бътлър

Секси зеленоокият Бътлър е прясно-прясно разделен с приятелката си Морган Браун, с която ту се събираха, ту се разделяха в последните три години. Ура! А списъкът му с бивши е от звезден по-звезден, а и доста дълъг затова споменаваме набързо само по-известните имена - Ашли Грийн, Джесика Бийл, Дженифър Анистън, Камерън Диас, Наоми Кемпбъл, Росарио Доусън.

Колин Фарел

Пронизващият поглед и излъчването му на лошо момче – чудим се защо до него няма жена? Поне официално такава информация не е изтекла. Последната забежка за 41-годишния холивудски ерген беше през лятото на 2016, когато папараци издебнаха двойката, докато си купува храна. От тогава той не е виждан в компанията на някоя дама. Обаче в списъка му със завоевания присъстват интересни имена като Елизабет Тейлър, Линдзи Лоън и Кармен Електра.

Брад Пит

Поколения жени са въздишали по него. След неочаквания развод с Анджелина Джоли, той отново е един от най-желаните ергени на планетата. В последните месеци името му беше забърквано с няколко имена на млади актриси, но нищо не беше потвърдено официално. Броим го за сингъл и въздишаме по него, защото и на 53 изглежда тооолкова секси. Не е никаква тайна с кого се е срещал синеокият красавец – Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън (бивша съпруга), Кристина Апългейт.

Джони Деп

Разводът с актрисата Амбър Хард беше финализиран в началото на 2017 година, но от тогава досега в сърцето на Джони Деп не се е настанила някоя специална жена. В средата на лятото се появиха слухове, че се среща с някого, но те не бяха потвърдени или затвърдени със снимки. Така че го смятаме официално за ерген – мнооого секси ерген на 54 години. Сред звездните дами от миналото на Джони са Уинона Райдър, Кейт Мос, Ванеса Паради (бивша жена), Амбър Хард (бивша жена).