Казва, че ви обича, а същевременно...

#Ви кара да промените външния си вид 

Когато един мъж обича една жена, той я приема такава каквато е. Дори малките й недостатъци за причина да я харесва още повече. Настъпи ли моментът, когато той ви подтиква да промените външния си вид, става ясно, че той харесва друг тип жена - не вас. Никоя дама не заслужава подобно отношение. Това е сигнал да сложите високите токчета, които той толкова настоява да носите (въпреки, че са ви неудобни) и да си тръгнете. 

#Ви моли да преосмислите мечтите си, привилегировайки неговите. Стоп! От къде на къде неговите желания са по-важни от вашите? Това е проява на егоизъм от негова страна. Да, знаем, че в ролята си на жена сме склонни да отстъпваме в името на любовта, но ако той не ви подкрепя в осъществяване на най-съкровените мечти, не очаквайте да намерите опора в живота. 

#Отказва да се запознае с вашето семейство 

Да, срещата с родителите е голяма стъпка напред в развитието на интимните отношения между двама партньори. Да, може би е плашещто, но ако той ви обича, той ще преодолее страха си. В противен случай, имате проблем. 

#Ви заплашва с ултиматуми 

Ако при конфликт той се осмелява да ви заплашва, това означава, че той не е готов да се бори за връзката ви. "Ако продължаваш така, скоро ще си тръгна", "не ме предизвиквай с този тон, защото ще стане по-лошо", "ти ще видиш" и др. са изкази на човек, който не се интересува от чувствата на другия. Подобно поведение е релевантно, за да решите дали искате или не да бъдете с такъв мъж. 

#Ви изневерява

Един път е достатъчно, за да разберете що за човек е той. Осъзнаваме, че всеки има свои собствени виждания и възприятия за изневярата. Простима или не, тя винаги ще бъде сигнал да преразгледате отношенията с половинката.