Човек и добре да живее, идва ден, в който се прибира от работа и заварва отворен Facebook профила на приятеля/мъжа си със съобщения от непозната. Или разбира, че той поддържа контакти в сайт за запознанства, или си разменя sms-и с колежка…

Въобще, идва ден, в който гадната истина излиза наяве и слага началото на края. Можете да вдигате скандали, да плачете или просто да си тръгнете, но може и да му спретнете такъв номер, от който свят да му се завие, а вие да се почувствате по-добре… поне за малко.

Да простиш или да накажеш? >>

В необятния интернет се натъкнахме на най-готиното писмо за „сбогом”, което една дама е написала на неверния си приятел. Ако някога ви се наложи, което не пожелаваме на никого, можете да го използвате…

Към писмото >>

„Здрасти, скъпи!

Познай кой беше оставил Facebook-а си отворен на компютъра и получи съобщение от Келси? Да! Ти! :) Но не се тревожи, не съм чупила нищо. Дори бях достатъчно добра да ти събера нещата! И дори измислих една игра, защото знам, че обичаш да търсиш разни неща (като други момичета). Ето къде можеш да намериш нещата си!

Дрехите ти са там, където се запознахме!

Видеоигрите ти са там, където се целунахме за първи път!

Лаптопът ти е на мястото, откъдето купихме първата си обща видеоигра!

Телевизорът ти е там, където „стигнахме до края”/.

Всичко останало, включително снимки от живота ни през последните 2 години, е В ДОМА НА КЕЛСИ!

Забавлявай се! О, и аз не счупих, нито повредих нещо, но не мога да гарантирам, че някой друг няма да намери нещата ти! Приятен лов!”

Изневерявам на жена си, защото... >>