Момче отива на бар. Харесва момиче. Решава да я заговори. Тя (следват 3 основни сценария):

1. Му отвръща с "бийтбокс" или просто му бие шута с безразличие – Ако си фен на Джейми Фокс и си прегледал клиповете му със стенд-ъп в YouTube, ще знаеш за какъв бийтбокс говорим. Ето, знай:

2. Стартира викторина - въпросите може и да изглеждат глупави и в много случаи отговорите на младежа да нямат никакво значение, защото тя вече е решила, че мрази всички от неговия вид тази вечер, НО... ако той е добре подготвен и достатъчно визуално мотивиран, има начин да уцели верните отговори за вечерта.

3. Е очарована от смелостта и усмивката му, приема той да я почерпи с питие, с готовност дава телефонния си номер и дори склонява той да я изпрати до НЕГОВИЯ дом.

Номер 3 се случва, но, да бъдем реалисти, колко пъти се е случвало на теб? Номер 1 е доста по-разпространен вариант, особено в мълчаливо игнориращата му разновидност, и нищо не можеш да направиш по въпроса. Но Номер 2 - този сценарий най-вероятно е твоят повтарящ се сценарий и днес ще се опитаме да ти помогнем да го докараш до щастлив край.

Нека разгледаме някои от въпросите, с които жените се опитват да затапят свалящия ги мъж с идеята да отсеят готините от не-готините (според тях) мъже. Въпросите изглеждат глупави, но, с необяснимите си мозъци, жените могат да извлекат безброй изводи за теб, дори само от отговора на един от тях.

"Ти някакъв сваляч ли си? На такъв приличаш...": Защо пита? Защото жените си мислят, че не понасят играчите. Може би наистина си вярват, но истината е, че много жени си фантазират как именно те ще успеят да опитомят някой хроничен коцкар.

Как се справят професионалистите? "Е, старая се да се срещам с нови хора, защото съм свободен. Как иначе ще си намеря приятелка" – изречение, като по учебник. Тя чува: "Няма да те лъжа и ще бъда искрен с теб, ходя по срещи, но тази вечер избрах теб и може би ти ще бъдеш следващата ми приятелка.”

"С много момичета ли си спал?/С колко момичета си спал?" Не е обичаен въпрос за първи разговор, но не е и невъзможен. Може да е видяла някое и друго дъно на чаша в повече тази вечер и да е решила да се закача с теб. Може, още преди да си я приближил, с приятелките й да са те обсъдили и да е протекло наддаване. Сега си изправен пред тест: колко момичета са много, колко са малко и колко трябва да споменеш?

Независимо колко цифри има в истината, най-добре да си избереш едно число между 7 и 12. Хора с време, подходящи професии и финансиране са установили, че бройка в този диапазон се приема добре от жените т.е. те разкодират тази информация като "други жени са го пожелали, може да е добра партия и не е женкар."

"Защо ме заговори?" Този въпрос е сериозно изпитание. Много е вероятно мадамата, която ти го задава, вече да е застреляла няколко мераклии преди теб с него. Ако е ухажвана жена, на която всеки би се залепил, сигурно й е писнало от жалките опити на всякакви мъжаги и се опитва да разбере дали и ти си като тях. Отговор от рода на "Защото изглеждаш прекрасно" не е вариант. Ясно е, че трябва да й направиш комплимент, но го направи като хората. Обясни й, че ти изглежда интересен човек и ти е любопитно дали характерът й отговаря на красивата й външност.

"Не давам телефонния си номер на непознати!" Прави се на недостъпна. На повечето жени това им идва отвътре. Просто инстинкт и навик: "не трябва да се давам веднага, колкото и да ми се иска". Тя иска да се потрудиш, да й докажеш, че наистина искаш номера й и НАИСТИНА мислиш да й се обадиш, след като го получиш. Поинтересувай се повече от нея. Ухажвай егото й, ласкаейки ума й. Знаем, че можеш.

"Ти ми дай номера си и аз ще ти звънна, става ли?" Почти е сигурно, че няма да го направи. Не си бил достатъчно убедителен и тя не иска да ти дава телефона си. Можеш да й дадеш своя, но продължи разговора. Трябват й още причини да те харесва, за да ти даде телефона си. Ако все пак не склони, вземи поне Facebook акаунта й. Така ще можеш ти да я потърсиш, ако тя не потърси теб до няколко дни, и да си изработиш втори шанс.

Няколко неща, които трябва да осъзнаеш, когато попаднеш в сценарии Номер 2:

1. Докато тече "интервюто" помисли дали момичето наистина си заслужава. Слушай я – на инат ли се дърпа, игри ли играе или просто е предпазлива, но интересна? Наистина ли искаш да я видиш отново? Когато си отговориш на тези въпроси, ще знаеш и дали да вкарваш усилие да търсиш верните отговори на нейните тестове.

2. Не си задължен да отговаряш на всичките й запитвания. Ако някой въпрос те притеснява или ти се струва твърде дързък, или те обижда – кажи й го. По-добре да си знае, че не е ОК да е кучка с всички, задето всички преди теб са били гадни с нея. Ти си друг човек и не заслужаваш номерцата, които е подготвила, защото вижда във всеки нов някой бивш. До-виииж-да-не!

3. Използвай чувството си за хумор. Дори да се намръщи на някой твой отговор, използвай опита и чара си, за да я усмихнеш.

Успех!