.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тайнствени рози се появяват в София и Варна

| преди 2 години
роза
Снимка: iStock
Някой беше почистил снега от колата на любимата си, за да не се мъчи тя сутрин, и поставил роза на предното стъкло на колата й

Сняг се сипе. Мраз и студ. Но дори в това време на минусови температури не всичко замръзва. Сърцето си остава най-горещото място. А когато не дърва, а чувства подклаждат огъня в него, се случват най-хубавите неща. 

Преди няколко дни една от редакторките в LadyZone откри тайнствено оставена роза във входа на блока си в София. 

"19:30 вечерта.
Прибирам се, бързайки и докато потропвам, за да изтупам снега от ботушите си, натискам ключа на лампата във входа на блока. Светлината ми показва къде е копчето на асансьора, но успява да привлече погледа ми и към нещо ново и интересно. Над пожарния кран, подпряна на тръбата на парното стои червена роза с панделка. Усмихнах се. Взех асансьора, качих се до петия етаж, но тайнствената роза предизвика любопитството ми.
Вместо да се прибера, отново слязох на партера, снимах цветето и го разгледах по-подробно и отблизо. Зачудих се каква ли е историята й. Дали някой влюбен иска да направи изненада, дали годеник се е опитал да се извини на любимата си, но тя го е изгонила (с все розата му), или някой разсеян влюбен мъж съвсем е забравил за подаръка си при вида на красива жена...."

роза
Снимка: LadyZone.bg

Дни по-късно наша читателка от Варна ни изпрати снимка, на която ясно се вижда красивото цвете, поставено върху прозореца на заснежена кола.

"Вижте на какъв мил жест се натъкнах ,докато тръгвах на работа. Колата не е моя, не познавам дамата, но явно има много мил обожател, защото беше почистил снега от колата на любимата си, за да не се мъчи тя сутрин, и е поставил роза на предното стъкло на колата. Когато видях розата, се усмихнах искрено, въпреки мрачното и студено време.", ни написа В. Вълчева. 

автомобил
Снимка: В. Вълчева

Дали тази история ще има продължение?

Как ви действа есента?