Колкото повече се напрягате да мислите каква да бъде следващата ви стъпка, толкова повече се отдалечавате от връзката си с партньора. 

1. Присъствайте, бъдете само и единствено там – в леглото, на капака на колата, в хотелската стая, но само там!
Отърсете се от стреса на деня. Не мислете какво ще правите след това. За да превърнете добрия секс в страхотен, най-важното е да изживеете момента, да почувствате всичко, което е СЕГА!


2. Слушайте само тялото си
Ако гърдите ви искат да бъдат погалени, погалете ги.
Ако вагината ви иска той да пъхне повече пръсти в нея – поставете ръката му там.
Просто слушайте тялото си и забравете всякакви комплекси.

3. Затворете очи
Ако имате някакви притеснения или по някакви причини си поставяте бариери, просто затворете очи. При децата това е достатъчно, за да си помислят, че вече са се скрили. Използвайте тази техника. Затворете очи и следвайте интуицията си.

4. Не се концентрирайте върху оргазма
Жените, а често и мъжете, толкова силно се концентрират върху желанието да стигнат до оргазъм, че забравят да се наслаждават на цялата любовна игра преди това. Всъщност по време на секс през цялото тяло протича толкова много енергия, че няма нужда да я канализираме само върху клитора или пениса.


5. Експериментирайте без свян
Купете си секси бельо, белезници, свещ, за да го накапете с восък, копринени панделки, перука, вагинални перли, вибриращ пръстен, парфюм с феромони и всичко, което ви хрумне, че искате да пробвате. Използвайте го смело, без свян. Сексът е удоволствие, не табу!

И някои практически съвети специално за жените

6. Кола маска – навсякъде
Освен ако вие и партньорът ви не предпочитате натуралната красота. Липсата на окосмяване прави допира много по-чувствен, кожата реагира оптимално на всяка милувка, дори на горещ дъх.

7. Ако харесвате аналния секс, направете си мини клизма у дома.
В аптеките продават различни варианти. Това ще ви осигури спокойствие, че няма да изцапате чаршафите. А спокойствието ще ви позволи да се отпуснете и да се насладите изцяло на удоволствието.