Японска фирма за бельо създаде сутиен, който се разкопчава само при наличието на „истинска любов”. Целта на високотехнологичния Ture Love Tester Bra е да "пази жените" от сексуални посегателства. Твърди се, че сутиенът усеща кога жената е влюбена и възбудена и само в този случай закопчалката се отваря автоматично.

Смарт сутиенът>>>

Според промо видеото на бельото, умният сутиен съдържа скрит сензор, който е синхронизиран с апликация на телефона на притежателката му чрез блутут. Приложението анализира сърдечния ритъм на дамата и когато той достигне точно определени нива, сутиенът се разкопчава. Възниква въпросът дали дамата може да се освободи от защитната хватка на сутиена, само ако се влюби и възбуди?

Изобретението е дело на двама мъже, които най-вероятно са имали най-добри намерения да предотвратят сексуалните посегателства над жени, но истината е, че това, за съжаление, няма как да стане само с един неразкопчаващ се сутиен.

Бихте ли носили сутиен "Пепеляшка"?>>>

Освен това, защо бива изключена възможността жената да иска да прави секс, без този акт да бъде обвързан с някакви истински и чисти чувства. Жените имат право да се позабавляват, нали?!

Има ли смисъл този сутиен? Бихте ли си купили подобно бельо? Споделете в коментарите!