.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сръбски вибриращ сутиен уголемява бюста за 1 седмица

Евгений Милов | преди 27 седмици
Enhancebra
Снимка: Enhancebra
Сбогом на силиконовите импланти, вече има надежда за всички

Имаме добра новина, ако имате малък бюст, но се страхувате да минете под скалпела за пластична операция, за да уголемите гърдите си.

Enhancebra
Снимка: Enhancebra

Сръбският изобретател Милан Милич е създал вибриращия сутиен Enhancebra, или E Bra, който увеличава с един размер чашката на сутиена само за една седмица, като прави излишни силиконовите импланти.

Според създателя му, новият продукт е тестван две години преди пускането на пазара, като е препоръчително да бъде носен по 5 минути поне 3 пъти дневно за 1 седмица.

Enhancebra
Снимка: Enhancebra

Милич започнал да разработва неинвазивния продукт за увеличаване на женските гърди, след като приятелка му не харесвала големината на бюста си.

Уголемяването на гърдите се получава чрез по напълно естествен начин чрез увеличаване на кръвния поток и циркулацията му, а революционният сутиен осигурявал стимулацията чрез вибрация.

Enhancebra
Снимка: Enhancebra

Така се стигнало до създаването на Enhancebra, който в момента се предлага в четири различни цвята се продава срещу 199 долара в сайта enhancebra.com.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?