Защото "Обича ли ме наистина или не ме обича?" е въпрос, който всички ние сме си задавали в един или друг момент от живота си.
#Какво да направим, ако се чувстваме несигурни

Основното, което трябва да направим в случая, за да не останем след това разочаровани, е да бъдем честни със себе си, спрямо чувствата, които изпитваме и да осъзнаем доколко те са адекватни на сигналите, които получаваме от обекта на желание. Доколко той е коректен и честен към нас, как се отнася с нас и доколко можем да разчитаме на него в трудни ситуации.

#Научете се да разчитате знаците, които той ви изпраща

Научете се да разчитате знаците, които той ви изпраща в случай, че изпитва някакви определени чувства към вас. Чрез тях той се опитва да ви покаже своя (без)интерес. Обръщайте внимание на езика на тялото, на мимиката, на изражението. Думите и начинът му на изразяване, също са показателни. 

#Сравнявайте думите му с неговите действия

За да установите дали наистина той е искрен с вас, направете съпоставка на неговите думи и действия. Доколко това, което говори, отговаря на истината и доколко поведението му е акуратно. Не позволявайте на изкусителния му тембър и мили думи да ви заблуждават. Ако той наистина иска да бъде с вас, ще бъде!