Най-новият моден сексуален фетиш се нарича сплошинг (sploshing). Това е начин на предизвикване на сексуална възбужда, чрез мазане с храна с различна текстура, температура, аромат и вкус.

Действа ли сексуално храната? Разбира се, всеки може да улови еротичния чар на отворената стрида, гледайки формата на банана пък неизменно възниква асоциацията с мъжки фалос.

Терминът сплошинг е измислен от писателя Бил Шиптън преди повече от 20 години. Той дори издавал хумористично списание с името „Splosh!".

„Не си играй с храната” - забравете какво ви е казвала мама!

Храненето от чиния и от тялото, както и гастрономическият и сексуалният глад са различни неща. Човек е готов да опита различни варианти, когато има нужда от нови сексуални удоволствия. Например да намажеш гърдите на любимия мъж с шоколад или пудинг.

Сплошинг вече предлагат на гостите си доста хотели по света. Оказва се, че много хора биха искали да ядат от тялото на противоположния пол – да хапват сладолед от гърдите на жена, да полеят мъж със сироп и да го оближат. И са готови да си платят за това.



В САЩ именно затова на почит са дамите с тегло над 150 кг. Можете да си представите колко и различни храни могат да се поберат на това пищно тяло.

В по-активната си форма сплошингът включва замеряне с торти и сладкиши с крем. Десертите лепнат, ухаят добре, с което провокират допълнително сетивата за сексуалното приключение.

Сплошингът нарушава доста норми на поведение и затова не се приема от всички. Поклонниците му обаче уверяват, че настроението след секс, при който е включена и храна, винаги е по-високо.

Сред любимите им храни са сметана, сладкарски крем, мед, кетчуп, сладолед, пудинг, желе, суши, шоколадов сос, сироп, яйца, торти, боб, кисело мляко, вино, шампанско, сок, бира, лед, фъстъчено масло и ягоди. 



Все пак тялото не бива да се бърка с трапеза. Това е просто любовна игра.