Ако не ти се получава играта с някоя мадама, много е вероятно проблемът да е в твоята конзола. Повтаряме – в конзолата, не в джойстика. Вярно е, че има приблизително БЕЗБОЙ възможни причини между теб и момичето да не се случи точка на пресичане и голяма част от този безброй не можеш да промениш, колкото и да си блъскаш конзолата. Има и такива фактори за неслучване обаче, които можеш да контролираш, които зависят само от теб и които са толкова важни, че може да ти объркат играта при (почти) идеални други условия.

Представяме ти, а ти си записвай, 6 груби грешки, които можеш да допуснеш (и най-вероятно го правиш), когато "захождаш" т.е. предприемаш действието "сваляне"

 

1. Красивите жени са недостъпни - Ако това беше истина, нямаше да се чудиш за някоя друга хубавица "Какво прави с този?" Същият ТОЗИ просто не е бил шубе. Сещаме се за два мита за красавиците, които са еднакво глупави и които еднакво могат да ти объркат нещата, ако се съобразяваш с тях.

- Красивите жени са много надути и ще те изпапат, ако ги доближиш - затова приемаш внимателна и плаха стратегия и се проваляш, зайо!

- Красивите жени са най-самотните същества на планетата, защото всички се страхуват от тях, може би просто иска да отидеш да я заговориш – ако възприемеш стратегия по този мит, може да прекалиш със самочувствието и да излезеш по-арогантен, отколкото ти се иска.

Красивите жени първо са хора! Приемай ги като такива и се дръж естествено. Ако не се получи, поне няма да е било, защото си бил притиснат от предразсъдъци.

 

2. Красавице, много си красива - Не е добра идея да започнеш свалка с красива жена, като заявиш очевидното. Красивите жени са се наслушали на комплименти за външния им вид и трудно можеш да бъдеш оригинален. Напъните за оригиналност пък често се превръщат във вицове, затова по-добре не. (виж номер 6)

Комплиментите за външността й си ги запази за конкретни случаи – когато тя наистина изглежда страхотно в нова рокля, била е на фризьор, сутрешното слънце грее върху лицето й и тя прилича на ангел, полегнал на лявото ти рамо и т.н. – все ситуации, до които можеш да се добереш, ако не издъниш всичко с тъпи комплименти в началото на познанството ви.

 

3. Зяпаш - Недей! Няма никакъв смисъл да я гледаш в продължение на минута през 5 минути цяла вечер. Това не е палава игра с очи, а е странно и може да я стреснеш и да те помисли за психопат. Ако погледите ви се засекат 2-3 пъти по няколко секунди, веднага отивай при нея! Ама какво да й кажа, ама дали няма да ме отблъсне, ами ако ми се присмее – докато се чудиш и зяпаш, тя вече си е тръгнала. Просто отиди при момичето и кажи "Здрасти". И най-фаталният сценарий не е фатален, стегни се!

 

4. Кръгом, тя е в мъжка компания - Наистина е рисковано да се доближиш до момиче, което е изцяло в мъжка компания. Естественото притеснение е, че може някой от мъжагите да е гаджето й. Но все пак тя ти даде някакъв сигнал, нали? Разкарай параноята, че се опитва да те направи на глупак пред гаджето и приятелите си и се представи. Тя ще оцени факта, че не си се притеснил от мъжката компания, а ако си и от забавните типове, които по принцип се вписват добре в компания, може да спечелиш и другарчетата й на своя страна.

 

5. Чакаш тя да направи първата крачка - Заблуда е, че така вече е модерно. Жените са силни и независими и ще има много поводи, в които ще ти бъде подсказано, че трябва да им признаеш тези качества, но когато става дума за "първата стъпка", има се предвид твоите крака.

 

6. Болеше ли? (драматичнапаузатясечуди) Когато падна от небето?

О, небеса! Става въпрос за споменатите вече напъни за оригиналност, които се превръщат във вицове. На Стефан Данаилов му се получаваше, но в наши дни е много вероятно реплика от рода на "Ау, имаш страшни очи" да бъде посрещната с ужасяващ поглед, така че не си прави експерименти. "Здрасти" винаги е вариант и, ама наистина, е доста по-приемлив от "Май някой трябва да се обади в полицията... защото ти си престъпно красива!"

Този списък може и да е по-дълъг, но това са основните грешки, които е добре да избягваш. Все пак говорим за запознанство с цел (поне) първа среща. Не се пренапрягай, след това става по-сложно...