Райън Рейнолдс – Той е канадец и се гордее с този факт. Раян може да готви и неговите стегнати мускули докарват хиляди жени по света до припадък. Главната причина той да попадне в 25-те най-секси мъже според списание “People” обаче е неговото страхотно чувство за хумор, както и самоиронията му.

Джон Хам Висок, тъмен, красив… и забавен? 39-годишният актьор, който изигра прекрасно главната роля на мрачен субект в „Мad Men”, доказа комедийния си талант още когато беше водещ на вечерното шоу Saturday Night Live”.

Келан Лутц – Бившият модел знае как да си играе с камерата. Той винаги застава под перфектен ъгъл, така че да изпъкне най-доброто от атлетичното му тяло в сагата Twilight” и да вдига главоломно продажбите на сериите бельо на Calvin Klein като тяхно лице. Тайната на винаги секси изглеждащият 25-годишен хубавец е: ”Старая се да не ям сладки неща, плувам много и пия огромни количества вода”, споделя Лутц.

Дрейк – 24-годишният певец стана много популярен в последно време с топ хитовете си, сред които „Find Your Love” – песен от дебютния му албум „Thank me Later”. И въпреки, че красавецът все още е необвързан, пред „People” той сподели какво точно търси в една жена: „Намирам за много секси, когато една жена свири на някакъв инструмент или плете.”

Матю Морисън – Певец и танцьор, 32-годишният секссимвол, който до скоро играеше на Бродуей, разби тотално представите ни за секси, като през юни се появи в убийствена фотосесия за “Vogue”.

Джон Бон Джоуви48-годишният певец твърди за себе си, че никога не се е отъждествявал с клишето „рок звезда”.  Вместо това хубавецът, който е женен от 21 години и е баща на 4 деца, счита, че най-голямото му постижение не е сексапилът, а музиката и формирането на групата.

Джо Манганиело – 34-годишният актьор, който описва себе си като „грозното пате”, премина през удивителна физическа трансформация с участието си в сериала True Blood”. Безупречната си фигура Джо е постигнал благодарение на двуразови тренировки 6 дни в седмицата. Оказва се обаче, че не става дума за суета: ”Ролята ми във филма е на мъж с много силен характер. Аз трябва да изглеждам по този начин.”, казва Джо. Кого заблуждава? Ясно е, че не му пука за ролята, а това което го интересува е перфектното му тяло.. хубавото е, че и нас само това ни интересува.

Робърт Дауни Джуниър„Робърт има едно особено излъчване и поведение, което кара хората около него да се чувстват много специално и комфортно”, казва Мишел Монаган, която партнира на Дауни във филма „Due Date”. Всеки път, когато мине покрай мен, се усмихвам много широко. Според мен красивите му кафяви очи са виновни за това”, разказва с умиление Монаган за 44-годишния мъжкар. Ние от своя страна можем да се съгласим с нея. От всички мъже в тази класация, може би Робърт е най-големият ни фаворит.

Джеси Уилиамс – Преди да попадне в “Анатомията на Грей”, 30-годишният зеленоок актьор завършва Афро-американски науки във Филаделфия. Той обаче не е само мозък и мускули: ”Харесва ми да съм активен”, споделя актьорът, който поддържа перфектната си форма с баскетбол и футбол. За нас обаче не е ясно защо говорим за мозък изобщо. С тези зелени очи и с това тяло искаме от него просто да спасява животи, тичайки гол до кръста в болницата.

Джъстин Тимбърлейк – Той доказа, че може да превърне всяка песен в хит. Сега обаче е време певецът да покаже, че може да допринесе също толкова много и за големия екран. „Знам какво искам да бъда - артист”, казва 29-годишната звезда от „Мрежата”. Ние също искаме да го виждаме във филми, но ако може да се придържа към пеенето… без много дрехи по него.

Вин Дизел – Мачото от  „Бързи и яростни” е на 43 години, но много добре знае как да забърза пулса на всяка жена. Нищо чудно, че победи абсолютно всички в първата класация на “People” за най-секси мъж миналата година. Най-много ни допадна обаче реакцията на актьора тогава: ” Изчервявам се, сериозно…”. Хем е здрав и секси, хем е притеснителен. Обичаме го.

Джейк Гиленхал – Тази година беше добра за актьора и за… нас, верните му почитателки. Първо показа прелестно тяло в „Принцът от Персия”, а после грабна сърцата ни с ролята си на недостъпен мъжкар в „Любовта е опиат”. Дали заради тази роля или има друга причина, не знаем, но 29-годишният актьор за нас определено е сред победителите.

Ние от LadyZone.bg сме съгласни с почти всички участници в тази класация. Почти… Причината да бъдем не на 100% удовлетворени от избора на списание „People” e липсата на някои особено важни личности, а именно:

Орлин Павлов – Поправете ни ако бъркаме, но зеленоокият певецът и ТВ водещ има абсолютно всички необходими качества да присъства в тази класация… ако не и повече от някои други.

Явор Бахаров – Нашумелият покрай „Стъклен дом” актьор също не отстъпва по нищо на останалите мъже от класацията. Само на 25 години, талантливият младеж успя за нула време да завладее сърцата на хиляди българки, стоящи пред телевизионния екран.

Калин Врачански - Ех…Калин Врачански. 29-годишният актьор набра невероятна популярност със страхотната си актьорска игра в „Стъклен дом”. Дали обаче причината да е толкова известен и харесван е актьорската му игра или загадъчният му, леко мрачен сексапил… този отговор ще оставим за вас.

Галерията с красавците може да разгледате най-горе на страницата.