Добрата хигиена, включително и на разплодителния ви орган, е нещо задължително, когато имате интимни отношения с една жена. Ако възприемете къпането, бръсненето и грижата за добрия дъх като част от ежедневието ви, тя ще бъде щастлива с вас.

Не е добре да бъдете егоисти в леглото. Опитайте се да поработите за нейното задоволство по време на секс. Нейното удоволствие трябва да е наравно с вашето. Да я докарате до оргазъм понякога може да е трудно, но по-добре не я оставяйте незадоволена. Ако вие свършите по-бързо, по-добре направете втори и трети рунд по-късно.

Не забравяйте любовната игра. Тя е страхотно предимство, с което да накарате жената да се чувства комфортно в спалнята. Сексът започва с любовна игра доста преди да стигнете до спалнята, така че започнете с комплименти. Прегърнете я, покажете нежност. Отнасяйте се с нея като с дама и няма да съжалявате..

 

Когато сте в леглото, жената трябва да има цялото ви внимание. Така че, изключете телевизора и компютъра, които ви разсейват. Не вдигайте телефона, дори да звъни. В крайна сметка, няма нищо по-важно от това, което вършите в момента, нали?

Когато сте правили секс, не разваляйте момента. Сексът е повече от оргазъм, а жената се нуждае от любовна игра, както и от гушкане след това.

 

Спрете с ненужните извинения. Да се превъзбудите и свършите по-рано се случва на всеки мъж. Тя не иска това, а да повторите опита.

 

Освен, че трябва да й отдавате цялото си внимание, по-добре не споменавайте нито една от приятелките й, когато сте в леглото. Това ще предизвика нейната естествена реакция от съмнение и несигурност, което значи, че драмата не ви мърда.

 

 

Възхищавайте се на голото й тяло. Това е важно за нея, за да се чувства желана и обичана.