.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сексът е най-добрият начин за сдобряване

Евгений Милов | преди 38 седмици
Секс
Снимка: iStock
Това е мъжката версия след скандала, разбира се

Най-доброто сдобряване за мъжете след скандал с половинката - без изненади - е сексът, докато жените предпочитат откровеното извинение.

Резултатите от психологическо изследване със специални въпросници на американски учени от "Bucknell University" в Пенсилвания сочи, че представителите на двата пола имат доста различни разбирания за ситуацията след скандала.

"Мъжете са най-доволни, ако правят секс за сдобряване с партньорката, тъй като по този начин това означава, че още е достъпна за интимни ласки и не означава край на връзката", коментира ръководителят на проучването проф. Джоел Уейд.

Секс
Снимка: iStock

Жените нямат сексуални очаквания от мъжете, а единство формалното извинение, което по възможност да бъде придружено със сълзи в знак на разкаяние. 

Жените обръщат повече внимание на емоционалния аспект от страна на партньора след скандала, тъй като отделеното време заедно за обсъждане на причините за кавгата ще засвидетелства родителската му ангажираност.

Това в подсъзнанието на дамите е "сигнална лампичка" за бъдещо стабилно семейство, в което жените предпочитат да инвестират времето си.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?