.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Секс за повече творчество

| преди 7 години
Секс за повече творчество
Палавите преживявания стимулират жените към творческо мислене. Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Творческото мислене на жената се активизира след секс, установиха учени.

Творческото мислене на жената се активизира след секс, установиха учени. Редовните интимни преживявания помагат на дамите да работят по-ефективно и да се справят по-успешно в нестандартните ситуации.

Според авторът на изследването Руби Надлер от Университета на Западно Онтарио, мисленето на жените става по-гъвкаво, но пък те стават по-предпазливи.

Участничките в експеримента е трябвало да изпълняват различни задачи - от класификация на фотографии до обработването на схеми с различна степен на сложност, съобщава БГНЕС.

Онези от тях с по-редовен и по-качествен сексуален живот се справяли много по-бързо, с повече концентрация и са използвали по-нестандартни подходи.

Доброто настроение след секс, което се смята за причината за гореописаните резултати, може да бъде постигнато и чрез слушане на  любима музика или гледането на интересни филми.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?