Вървите си по леко закътана и тъмна уличка, когато чувате тихи стъпки зад себе си. Сърцето ви започва да ускорява ритъм, но не губи самообладание. Забързвате крачката, но в този момент ви сграбчват две силни мъжки ръце – изживявате най-невероятния секс с непознат, който не може да се хване на пръста на 99% от вашите блянове. Никога повече не виждате страстния мачо – той си тръгва точно така както се е появил – изневиделица.

Това част ли е от вашите сексуални фантазии?

Ако да – то трябва да знаете, че не сте сама. Освен това няма нищо срамно да си представяте подобни сцени, тъй като е неизменна част от нашата сексуалност. Затова най-добре е да дадете воля на въображението си, което ще ви се отплати с подобряване на живота под чаршафите.

Има два начина да се възползвате от въображението си без да изневерявате и да изпитвате вина:

Първият е да не се срамувате, а да се чувствате свободни да мислите и да си представяте всяко нещо, което е в състояние да ви разтърси физически, душевно и сексуално. Това може да се окаже добър начин да опознаете себе си и своето тяло.

Вторият – ами, след като мисълта за секс с непознат ви възбужда, защо не разиграете сцената с вашия партньор? Така той ще успее да ви опознае отблизо и ще разбере за още една малка подробност, която ви кара да се чувствате на седмото небе от кеф.

Какви са причините мисълта за секс с непознат да ни възбужда толкова много?

- Чувството на несигурност какво ще се случи кара всяко живо същество да тръпне в очакване, в страх или в някакъв вид еуфория– все чувства, които покачват адреналина ни.

- Представяме си, че можем да бъдем различни – по-страстни и чувствени, дори доминиращи, без да се притесняваме – човекът все пак е непознат и никога повече няма да го видим.

- Други се възбуждат от мисълта да се оставят изцяло в ръцете на непознатия.

- Това, че се намираме в закътана уличка не означава, че никой няма да дойде – мисълта, която кара сетивата ни да изтръпват едновременно от възбуда и от притеснение.