Отвеждаме те зад кадър на вечно търсещите любов момичета, които никога не я намират или на кратко за изневярата от другата страна. Красиви лица, изящни тела и специално отношение към луксозните вещи и скъп начин на живот. Тези момичета са амбициозни и за тях няма граници, пред които да се спрат, за да постигнат целите си.

Такъв образ има и Лера от „Секс по руски”. Чаровна блондинка, която използва секса като средство за постигане на целите си. Лера се среща тайно със съпруга на Наташа – Вадим, като той плаща наема на апартамента й, купува й скъпи бижута и кола. Дали парите са основното, което кара младата Лера да има връзка с женен мъж или тя наистина е влюбена?

Пред какви дилеми са изправени момичетата, които вземат решения сходни с тези, които взима Лера. Как бихме могли да определим историята й – като влюбената в неподходящия, в неправилното време или като ние сме такива, каквито са решенията, които вземаме.

Продава ли душата си за уханието на лукса или това е маската й на силна и безкомпромисна с мъжете, за да предпази себе си от болката, която оставя най-дълбоки белези - любовта.

Темата е много дълга и винаги остава нещо неказано и недоразбрано, а и кои сме ние, че да съдим. Оставяме я отворена за теб, за да ни споделиш мнението си.

#Днес те питаме:

Как би постъпила, ако бeше в обувките на Лера и се влюбиш в женен мъж?

Цялата история за любовния триъгълник между Лера, Вадим и Наташа oт „Секс по руски” те очаква онлайн само на VOYO.BG