Търсите ли секс без обвързване? Някои го правят поради липса на време за сериозна връзка, а други, за да излекуват сърцето си от някоя стара рана. Каквото и да говорят психолозите, всеки търси обич и нежност, било то само за една нощ.

Случайните сексуални връзки често са осъждани от обществото. Най-важното е да знаете ясно какво вършите и да осъзнавате, че такива отношения не са за цял живот.

Преди да се впуснете в подобни лудории трябва да знаете, че и тук си има правила, които произтичат от видовете секс без обвързване, съобщава БГНЕС. Ето измежду които видове необвързващ секс можете да си изберете:

Случаен

Обикновено става като неочакван завършек на вечерта. Жената иска, мъжът не отказва, а на сутринта казва сбогом и се връща към обикновения си живот. Случайният секс не е планиран предварително, уверяват любителите на този тип връзки.

Спонтанен, но преднамерен

Този вид необвързващ секс се различава от предишния по това, че тук жената съзнателно търси мъж за една нощ. Търси го в нощните клубове, ресторантите, обикаля всички социални събития с една мисъл - да намери подхидящ партньор за поредната луда и необвързваща вечер.

Съзнателен и за по-дълго време

Особеното при този вид необвързващ секс, е, че двамата партньори поддържат дълготрайна, но само сексуална връзка. Партньорите са постоянни, но не изискват един от друг вярност. Такива двойки не ходят на кино или ресторанти, за тях е нужен само хубав секс и нищо повече.