Всички хора харесват различни неща. В това се крие цялата тръпка на свалката и първата целувка, нали сте съгласни? Какво да очаквате от него и как да го съблазните само с една целувка - ще разберете само ако знаете коя зодия е той!

Овен

Весели и винаги в настроение, овните са водени от Марс. Ако нещо се знае за тази планета, то е, че нажежава темепратурата. Овните умеят да насочват цялата тази позивитна енергия и страст в целувката. Зодиакалният знак се наслаждава и действа с целувката както с всичко останало – импулсивно. Ако сте във връзка с овен, пригответе се за много изненади и страст.

Телец

Бавно и чувствено – това е девизът на всеки телец стане ли дума за любов. Това е и причината връзките им да са най-дълготрайните в сравнение с тези на другите зодии. Имат страхотно чувство как да докоснат партньора си и къде. Вие сами ще разберете, че той се подготвя да ви целуна по начина, по който ви докосва по ръката – романтично и чувствено.

Близнаци

Ако сте интересни и весели личности, значи сте точно за зодия близнаци. За да им привлечете вниманието ще трябва малко да се потрудите – погледнете ги, намигнете им, усмихнете си и им кажете някоя духовита и интересна реплика. Зодията обожава хора, които с лекота поддържат разговора. Следва целувката – ако сте секси и забавни – близнаците ще искат още. Ако се откажат от по-нататъшни действия – значи нещо сте оплескали.

Рак

Като сърдечни и грижовни представители на зодиака, раците са винаги искрени, Домушари по душа, когато се целуват те дават всичко от себе си целувката да е топла, нежна и чувствена, но най-вече истинска.

Лъв

С лъвовете всичко е надпревара. Ако изпитвате чувства именно към представител на зодията, трябва да знаете, че сигурно не сте единствената, която чака за целувка от него. Ще спечелите надпреварата, само ако се постараете максимално да покажете истинските си чувства.

Дева

Девите са организирани личности и изобщо не обичат нечистотията и хаоса. Затова преди целувка с дева се постарайте да изглеждате чисти и спретнати. Естествено, това не е най-важният фактор, за да бъде изживяването неповторимо. Постарайте се първата целувка да е на усамотено място, бъдете нежни и запазете необузнадия обмен на слюнка за следващия път.

Везни

Везните са едни от най-романтичните знаци на зодиака. Те живеят, за да правят щастливи всички около себе си. Това, което правят за останалите обикновено обичат да получават и те самите. Ако сте личност, която максимално се посвещава на своя партньор, то везните са точно за вас. Излезте на романтична вечеря и когато настъпи моментът, бъдете сигурни, че каквото вложите в целувката, ще получите същото в замяна – т.е. на чувствата и действията ви ще бъде отговорено подобаващо.

Скорпион

Има една дума, която най-точно описва скорпионите – страст. Те правят всичко в живота си с много чувство и емоция. Затова можете само да си представяте какво ще се случи, когато застанете лице в лице срещу скорпион. Той няма да издържи и да не ви целуне. А целувката ще си я спомняте и ще ви държи влага още дълго време.

Стрелец

Бъдете сигурни, че стрелците винаги искат повече, особено когато става дума за целувки. Ако очаквате да ви целуне стрлец, то знайте, че това няма да е никак трудно за постигане. Постарайте се обаче целувката да е запомняща се, защото на опашката чакат и други девойки. Задръжте му вниманието с още целувки.

Козирог

По отношение на романтиката козирозите са трудна зодия, но не и невъзможна. Естествено, ще са ви нужни здрави нерви и старание, за да постигнете целта. Може би ще мине доста време, в което ще трябва да подготвяте почвата преди да действате, но накрая усилията ще си заслужават. Целунете го елегантно и секси.

Водолей

Водолеите също са трудна зодия що се отнася до романтиката. Не се връзват лесно, докато не са убедени, че срещу тях стои правилният човек. Правилният човек може да се окажете точно вие, ако знаете как да ги целунете. Водолеят обича страстните, изненадващи и различни целувки. Ще трябва да проявите изобретателност, за да ги впечатлите.

Риби

С рибите ще трябва да улучите точния момент. Трябва и да разберете предварително дали им допадате. В противен случай не само че няма да се стигне до целувка, но и ще получите категоричен отказ за каквото и да било, дори и само приятелство. И все пак, когато се стигне до целувка, гледайте тя да е нежна и романтична.