.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пробвах Tinder на 20 години, ето какво стана…

LadyZone.bg | преди 3 години
2111030103.jpg
Снимка: LadyZone.bg
Любов! Но за какава любов говорим? От пръв поглед, приятелска, виртуална или не... В наши дни понятието любов има много лица. Затова решихме да ви ги представим. Тези от нас, които не вярват в интерактивната любов от пръв поглед, ще размислят.

Той е на 25, a тя на 24 години. Започват връзката си след запознанство в Tinder. Днес те ни разказват своята история, започнала с размяна на няколко виртуални сърца!

Представяме ви младата двойка - Жасмина Гевезиева и Стоян Беров.

Ladyzone.bg: Как решихте да се включите в Tinder?
Жасмина: Беше случайно. Мой приятел ми разказа с ентусиазъм за платформата, докато ядяхме бургери. Инсталира ми я и ми показа как да я използвам. На следващия ден с огромен интерес я разучавах. Запознах се с интересни персонажи.

Стоян: От любопитство. Бях чул, че е голям хит в Щатите и ми стана любопитно доколко подобно приложение се е развило в София. По това време бях необвързан и реших да видя дали в Tinder има "по-нормални" хора, отколкото в средностатистическите сайтове за запознанства в България.

Може ли да се каже, че Tinder Ви събра?
Жасмина: Eдин приятел ни събра. (смях) Същият, който ми инсталира платформата ми помогна и с избора на партньор. Всъщност той кликна сърчице върху профила на Стоян.
Стоян: Абсолютно. Разменихме си първите съобщения, докато гледах мач между България и Италия. По-късно вечерта си уредихме среща за другата седмица, която направихме на другия ден. А 7 дни по-късно се събрахме.

Как се разви връзката Ви през тези 6 месеца?
Жасмина: Бурно, много бурно. Най-бързата ми, красива и хармонична връзка до момента. Той ми е най-добрият приятел. Обичаме се и сме неразделни през свободното ни време.
Стоян: За тези 6 месеца сме почти неразделни. За много кратко време преминахме през основните фази на ухажване – запознанство с родителите и приятелите, пътешествие в чужбина и заживяване заедно.

Бихте ли препоръчали Tinder на свои познати и защо?
Жасмина: Разбира се! Щом при нас работи, със сигурност и други двойки биха имали този късмет! Пожелавам го на всеки.
Стоян: Вече съм го препоръчал с успех на свои приятели. Всички сме единодушни, че приложението събира готини и нестандартни хора, което е прекрасна глътка свежест в иначе забързаното ни ежедневие.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?