- О, видяхте ли колко големи джапанки носеше! – казва Оля и се свлича по стената на асансьора с блажена усмивка.
- Ако си мислиш, че това означава, че и оная му работа е голяма, много се лъжеш…. – клъцва й крилцата Райчето.
Прибираме се от купон, а Оля примира по един къдрав и висок от МЕИ-то, с който са се сваляли цяла нощ.

Под голям камък голяма риба се крие, казва народът. Но това само за рибата ли важи или и за мъжките чурки? И въобще важи ли нещо в тази работа с размера или е маловажна?

Мили мишуенца, а знаете ли, че независимо от това колко му е голям, докато пишка или просто си го мандахерца и се почесва по корема, в ерекция всъщност може да стане двоен. Размерът всъщност ще има значение само ако си Гъливер/ка и си попаднала в страната на лилипутите или при великаните. Но ситуацията едва ли е такава.



По-важна от размера е позата. Ако вашият Капитан има дебела „платноходка”, опитайте с поза „Намерих си нещо” и „Разораната целина”. Ако си има дълга подводница, може да се позабавлявате с „Хайде, хоп!”. Късите корабчета ще ви задоволят, ако сте в поза „Гореща езда”.

Всъщност по-важно от размера (и това го казвам с ясната мисъл на жена, попадала на различни размери и характери) е мъжът да има чувство за хумор, да те уважава, да прави компромиси, да казва заповядай, моля и благодаря… За тези неща размерът наистина няма значение. Най-малкото защото все още не е измислен уред и мерна единица, с които да се мерят.

А вие какъв предпочитате?
а) колкото по-дебел, толкова по-дълъг
б) силиконов, ароматизиран, да не говори
в) за мен имат значение само размерът на сутиена и обувките
г) може да е къс, но да е дебел
д) дълъг и пластичен
е) какъвто съм си избрала, такъв ще си ползвам

Бонус съвети:
Колкото и да е малък – никога не го наричайте принцеса Пепина. Рискувате да свали короната и съвсем да се свие.


 

Колкото и да е голям, винаги може да го наричате Херкулес. Не се знае какво и колко пъти може още да се вдигне.

 

 

P.S. Оля се срещна в креватен двубой с къдравия. Оказа се, че само джапанките му били големи. За сметка на това, дали защото е от МЕИ-то, или по друга причина, бил много техничен. Така че всичко си било шестица и за двамата.