.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Предимствата да бъдем моногамни

LadyZone.bg | преди 3 години
2110992453.jpg
Снимка: Thinkstock
Хората мислят, че моногамията е невъзможна, но когато обичаме - няма сила, която да ни спре да направим правилния избор

Далеч от мисълта да навлизаме в задълбочен дебат - кое е по-правилно: моногамията или полигамията, се съсредоточаваме върху добрите страни да бъдем верни на своя интимен партньор, с ясната представа, че и двете тенденции имат своите добри и лоши страни. 

#С времето сексът става все по-добър. Когато не се "разхвърляме" в интимните си отношения и се концентрираме върху връзката си, всяка една от нас опознава себе си и своя партньор. По този начин удоволствието по време на любовните игри се увеличава, поради простата причина, че знаем какво искаме и как да го получим. 

#Тя поощрява жените да полагат повече грижи за външния им вид. Да, когато искаме партньорът ни да ни бъде верен е редно да обръщаме повече вниманието на себе си, така че той да ни намира привлекателни с всеки следващ ден. Това означава да се грижим за личната си хигиена и красота. 

#Моногамията не изключва разнообразните секс преживявания. Точно обратното. Когато сме в сериозна връзка, отношенията с интимния партньор са достатъчно стабилни, за да се чувстваме спокойни да споделяме своите фантазии. 

#Не се опасяваме от "сексуално предавани инфекции" (СПИ).

И не на последно място #моногамията носи силно послание за съвременното общество, което все по-малко вярва във вечните любов и вярност. Хубаво е да знаем, че сред младите генерации тази тенденция нараства. Това е признак на осъзнатост и лична отговорност от страна на младежта, която се наслаждава пълноценно на живота. 

Ключови думи:Секс, Връзка, Моногамия
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?