Искате да сте заедно завинаги? Трябва да имате някои неща в предвид.

Прекарвайте повече време заедно

Липсата на внимание разрушава връзката най-много. Това е нещо, което много хора пренебрегват, въпреки че е много просто и твърде важно. Когато хората си обръщат внимание, те вдъхват нов живот един на друг и на връзката си. Това е идеята - да си даваме радост и да си лекуваме взаимно болките, както и да даваме сила един на друг.
 

Показвайте обичта си

Независимо колко силна е любовта ви към някого, не пропускайте да я покажете. Когато обичате някого, показвайте това с думи и дела всеки ден и то искрено. Понякога се забъркват болезнени каши от неизказани думи и неизпълнени дела, а утре може и да няма.

Учете се един от друг

Ще постигнете повече, ако работите заедно, отколкото сам. Здравата връзка се основава на екипна работа. Свикнете с идеята, че ще научите нови неща и ще трябва да научите нея на нови неща. Добрият партньор не е просто добър любовник, а е и приятел, и учител.

Има неща, които мъжете не казваме

Подкрепяйте се

Хората не са перфектни. Понякога търпеливите губят търпение, уверените губят увереност, щедрите стават скъперници. Всички правят грешки и това е, защото сме хора. Всеки си има добрите и лошите моменти. Ако не я подкрепяте  или ако тя не ви подкрепя в тези моменти, значи не сте един за друг.

Но не забравйте и че сексът е повече от оргазъм

Фокусирайте се върху това, което харесвате у нея

Когато се фокусирате върху хубавите страни на жената до себе си, ще имате хубава връзка с нея. Когато се наслаждавате на хубавите страни на ситуацията, ще я запомните с добро. Отношението ви по въпроса може да направи голяма разлика.

Знайте, че не става само дума за физическо привличане

Да изберете някой, само заради начина, по който изглежда, е все едно да изберете храна, само заради опаковката, а не заради вкуса. Трябва да имате общи неща и визия за живота, за да сте щастливи с нея.

..и въпреки това...

Решавайте конфликтите с любов, не с отмъщение

Ако сте разочаровани от своята половинка или от себе си, не си го изкарваайте на нея. Целта е да преодолявате проблемите по силата на любовта си, а не чрез “връщане”.
 

В краен случай, винаги можете да прибегнете до нещо познато...

Бъдете откровени в трудни моменти

Не крийте нищо от нея. Тя не трябва да решава проблемите ви, но трябва да знае, когато ги има, както и през какво, и как минавате. Позволете й да застане до вас в трудния момент. Много е важно при такава ситуация да знаете, че не сте сами и че има човек, който го е грижа за вас.