Той ли е мъжът на живота ми или е поредният измамник, който ще разбие сърцето ми? Колко пъти сте си задавали този въпрос, дами? И не ви ли се струва, че отговорът му е едно от най-трудните неща на света.

Все пак не е невъзможно да разбереш дали мъжът до теб има сериозни намерения или иска просто да се позабавлява за известен период от време. Нужно е само да наблюдаваш внимателно жестовете и израженията му.

Ето няколко жокера за разчитането поведението на представителите на силния пол:

Кривата усмивка

Ако мъжът до вас се усмихва на една страна, то това със сигурност показва, че той не е искрен с вас, когато ви се кълне в любов. Той определено е от онзи тип, който си пада по краткотрайните авантюри и не иска сериозна връзка.

Знаейки тази малка тайна, издадена ви от поведението му, остава сами да прецените дали да го разкарате, преди да е разбил сърцето ви или пък да се позабавлявате заедно, без да влагате чувства.

Фотомоделът

Мъжете, които изглеждат така, сякаш позират за фотосесия, докато говорят с вас, са абсолютно несериозни в интимните си отношения. Полуразкопчаната риза и настойчивият поглед показват, че чаровникът винаги е готов да постигне ново завоевание и е убеден в успеха си, защото осъзнава влиянието си върху жените.

Няма смисъл да се опитвате да го опитомите - нищо няма да постигнете. Ако обаче търсите силни усещания в близко бъдеще, отдайте се на връзката си с "плейбоя".

Искреният смях

Ако мъжът се забавлява искрено, когато сте заедно, смее се на шегите ви и е готов да върши щуротии, просто защото така ви е хрумнало, то това е сигурен знак, че той се чувства уютно във вашата компания и се наслаждава на времето, прекарано с вас. Такъв тип човек определено е подходящ за дългосрочен партньор, макар и това да не е гаранция, че именно той ще се превърне в мъжът на живота ви.

Топлата ръка

Ако половинката ви държи ръката ви непрекъснато, то това показва, че той не се страхува да покаже на целия свят, че е обвързан, и то точно с вас. С такъв тип мъж можете да си отдъхнете - бъдете сигурни, че той ви обича и се наслаждавайте на красивия романс между вас.